Torbjörn Nordvall

Torbjörn Nordvall

Torbjörn Nordvall är svensk längdjournalist och pressagent för Jonna Sundling, Hanna Öberg och Charlotte Kalla.

Samarbetet med Jonna inleddes sommaren 2020 och innebär bland annat bokning och koordinering av intervjuer, samt rådgivning och coachning i mediarelaterade frågor.

Arbetet som presskontakt för Jonna Sundling ska kännetecknas av hög servicenivå och ett värdskap som tangerar hennes offensiva och positiva personlighet  som professionell elitidrottsutövare och förebild.

Servicenivån ska vara hög och tonen ödmjuk.

Det är Torbjörn ni kontaktar i mediefrågor när Jonna inte är i Svenska Skidförbundets och landslagets regi. Vid/under landslagsläger och tävlingar i världscup, VM och OS hänvisar vi till presskontakt för förbund eller mediakontakt hos SOK.

Kontaktuppgifter

Fakta: Om Torbjörn Nordvall

Torbjörn har tidigare varit presschef för det svenska skidlandslaget i elva år och upplevt totalt 33 SM-veckor, fyra vinter-OS och 10 skid-VM som aktiv, ledare eller journalist.

Torbjörn var ”pressansvarig” för Vasaloppet mellan 2001 och 2007 och skrev tillsammans med författaren Lars Nylin boken ”Vasaloppet i fäders spår”.

Övrigt:

  • Byggde Gunde Svans museum 1987 på Lindvallen i Sälen och har skrivit boken ”Medaljens baksida” med Marie Helene ”Billan” Östlund.
  • Skriver skidkommentarer och bloggar på norska Nettavisen och svenska sweski.com.